Nieuws

2 weeks ago

Denderstroom cvba

Gisteren hadden we onze Algemene Vergadering in WZC St Jozef, waar we net onze nieuwste installatie in gebruik namen. Aan een vijftigtal aanwezigen gaven we de stand van zaken mbt projecten en financiën. Ons probleem is dat we te weinig projecten hebben of dat deze soms te lang aanslepen.
En zie : vandaag kregen we formele bevestiging dat ons voorstel om op de Erasmus appartementsblokken te Dendermonde 2 x 11 kWp te plaatsen, werd geaccepteerd. Sterker nog, de bouw mag snel starten. Verwacht mag worden dat tegen 1 juli ook deze installaties zonnestroom zullen opwekken ! Bedankt aan vrijwilliger Luc Van Lierde, die dit project opvolgde !
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Denderstroom cvba

Het heeft heel wat voeten in aarde gehad (vooral technisch), maar eindelijk ligt ze er mooi te blinken : de 10de installatie van Denderstroom op het dak van WZC St Jozef in Haaltert : 50 kWp bijkomende hernieuwbare energie in onze streek, gefinancierd met kapitaal van onze coöperanten. De installatie zal jaarlijks zo'n 45 MWh groene stroom aan lage prijs leveren aan St Jozef.
Speciale dank aan onze vrijwilliger Herman Barrez voor zijn niet aflatende inspanningen om dit technisch in orde te krijgen. Dank uiteraard ook aan JM Van Cauwenberge, directeur van het WZC én aan Kris Paternoster van Fluvius om dit project mee te realiseren.
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Denderstroom cvba
View on Facebook

12 months ago

Denderstroom cvba

Voor wie het niet gehoord heeft, een interview op City Music met onze ondervoorzitter!Op het dak van de Sint-Pauluskerk in #Aalst liggen sinds kort zonnepanelen, een project van Denderstroom cvba. Ondervoorzitter Alex Polfliet kwam ons in de studio vertellen waarvoor de opgewekte stroom zal dienen, hoe de parochianen ze mee financierden en toekomstige projecten. #DuurzameEnergie #Zonnepanelen #OpDakSintPauluskerk #ZotVanDezeInitiatieven ... See MoreSee Less

View on Facebook

12 months ago

Denderstroom cvba

Wie dacht dat we even op onze lauweren gingen rusten, heeft het mis : zopas bevestigde Woonzorgcentrum St Anna uit Haaltert haar akkoord om een installatie van 50 kWp bij hen op het dak te laten plaatsen (zie ontwerp hieronder) .
WZC St Anna behoort tot dezelfde groep als WZC St Jozef uit Haaltert, waarmee we al eerder een akkoord bereikten. Met deze 2 projecten verdubbelen we ons opgesteld vermogen. De projecten hopen we nog voor het bouwverlof gerealiseerd te krijgen.
Wie mee wil investeren, kan dit door storting van 250 € of (max 20) veelvouden daarvan.op het rekeningnr van Denderstroom BE90 5230 8080 6432. Zo word je mede-aandeelhouder . Het verwachte rendement bedraagt 3 %. Goed voor je portemonnee en goed voor het klimaat !
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Denderstroom cvba

Op pinkstermaandag 21 mei om 10 u 's ochtends : inwijding PV-installatie St Pauluskerk (in aanwezigheid van Minister Tommelein én de Bisschop van Gent), gevolgd door een receptie én onze Algemene Vergadering. Het geheel gaat - uiteraard - door aan en in de St Pauluskerk, Botermelkstraat 34 te Aalst.
Alle aandeelhouders zijn van harte welkom !
... See MoreSee Less

View on Facebook