Nieuws

2 months ago

Denderstroom cvba

Vandaag werd een nieuwe Denderstroom-PV-installatie geplaatst, met name op het Erasmus appartementsgebouw in Dendermonde. Het betreft 2 x 11 kWp. Over een paar dagen wordt ze AREI-gekeurd en zal ze zonnestroom leveren aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw.
Met deze 12de installatie coveren we nu letterlijk de Denderstreek van Dendermonde tot Geraardsbergen !
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Denderstroom cvba

Vandaag werd weer een nieuwe installatie van Denderstroom geplaatst en wel op de parochiezaal van Ophasselt. 20 panelen, goed voor 6,4 kWp, liggen te blinken op het dak, wachtend op de doorbraak van de zomer. Het is onze 11de installatie en we hebben er nog heel wat in de pijplijn... ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Denderstroom cvba

Gisteren hadden we onze Algemene Vergadering in WZC St Jozef, waar we net onze nieuwste installatie in gebruik namen. Aan een vijftigtal aanwezigen gaven we de stand van zaken mbt projecten en financiën. Ons probleem is dat we te weinig projecten hebben of dat deze soms te lang aanslepen.
En zie : vandaag kregen we formele bevestiging dat ons voorstel om op de Erasmus appartementsblokken te Dendermonde 2 x 11 kWp te plaatsen, werd geaccepteerd. Sterker nog, de bouw mag snel starten. Verwacht mag worden dat tegen 1 juli ook deze installaties zonnestroom zullen opwekken ! Bedankt aan vrijwilliger Luc Van Lierde, die dit project opvolgde !
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Denderstroom cvba

Het heeft heel wat voeten in aarde gehad (vooral technisch), maar eindelijk ligt ze er mooi te blinken : de 10de installatie van Denderstroom op het dak van WZC St Jozef in Haaltert : 50 kWp bijkomende hernieuwbare energie in onze streek, gefinancierd met kapitaal van onze coöperanten. De installatie zal jaarlijks zo'n 45 MWh groene stroom aan lage prijs leveren aan St Jozef.
Speciale dank aan onze vrijwilliger Herman Barrez voor zijn niet aflatende inspanningen om dit technisch in orde te krijgen. Dank uiteraard ook aan JM Van Cauwenberge, directeur van het WZC én aan Kris Paternoster van Fluvius om dit project mee te realiseren.
... See MoreSee Less

View on Facebook

12 months ago

Denderstroom cvba

Untitled Album ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Denderstroom cvba

Voor wie het niet gehoord heeft, een interview op City Music met onze ondervoorzitter! ... See MoreSee Less

View on Facebook