Nieuws

Weer en wind houden ons (of vooral onze installateur Geert VDBroeck van Mirage) niet tegen om weer een nieuwe PV-installatie te plaatsen. Het advokatenkantoor Cottyn is sinds vandaag de trotse bezitter van 42 zonnepanelen, goed voor net geen 14 kWp.
En uiteraard werken we verder. We hopen jullie binnenkort weer een aantal nieuwe (grote) projecten te mogen aankondigen !
Bijzondere dank uiteraard aan Ann Van de Steen voor haar voorzet en ruggesteun 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Denderstroom zet het nieuwe jaar in met nog maar eens 2 nieuwe installaties op de St Catharina basisscholen in Moerbeke en in Overboelare.
Intussen werken we weer bijkomende voorstellen uit voor projecten in Lebbeke, Lede en Erpe-Mere ! You ain't seen nothing yet !
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vandaag werd ons duizendste zonnepaneel gelegd: de lagere school van Idegem (Geraardsbergen) herbergt vanaf vandaag ook een installatie van Denderstroom (foto hieronder). Nog dezelfde dag werd ook de installatie op de Sint-Catharinacollege lagere school van Moerbeke-Geraardsbergen geplaatst.
Denderstroom kijkt samen met haar aandeelhouders uit naar een zonnig 2020 ! Dat we veel nieuwe projecten kunnen realiseren !
Stad Geraardsbergen
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Energiecoöperatie Denderstroom CV

Help ons samen met veel andere coöperaties de windprojectontwikkelaar Elicio over te nemen. Onderteken het verzoekschrift :BREAKING NEWS :
Alliantie van burgerenergiecoöperaties wil Elicio overnemen

Persdossier en info op :
www.rescoopv.be/actueel/alliantie-van-burgerenergieco%C3%B6peraties-wil-elicio-overnemen

of onderteken het verzoekschrift : www.energies-cooperatives.be/nl/persmededeling-13-12-2019/#soutien

Men zegge het voort & ondertekenen maarrrr !

BeauVent cvba, Bronsgroen, Campina Energie cvba, CoopStroom cvba, Denderstroom cvba, Ecoob cvba, EnerGent.be, Ecopower, Klimaan, PajoPower, Stroomvloed, Vlaskracht, Volterra - Meetjeslands Energieproject, Zonnewind - Burgerinitiatief Duurzame energie Zandhoven, ZuidtrAnt
REScoop.eu, REScoop.be Cooperatives Europe

Coopeos, Energ'Ittre !, Nosse Moulin, Hesbenergie, Champs d'énergie, Vent d'ENFAN, BocagEn, Courant d'AIR, Ferréole, Condroz Energies Citoyennes, Vents du Sud, LUCEOLE scrl, WattArdenne, Allons En Vent, Emissions Zéro, Eole-Lien.be, CLEF scrl, Cociter scrl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Denderstroom is fier te mogen aankondigen dat heel binnenkort weer 4 extra installaties zullen worden geplaatst. met name op de Geraardsbergse lagere scholen van Viane, Overboelare, Moerbeke en Idegem. (hieronder een beeld van een reeds door ons geplaatste installatie op een school in 'Giesbergen') Dat betekent ook meteen dat ons duizendste paneel zal worden geplaatst. Als het weer mee zit zal de plaatsing in de Kerstvakantie gebeuren. Denderstroom maakt dus écht een verschil !
En dat is niet alles. 2 weken geleden kregen we ook het nieuws dat de opdracht van het Vlaams Energie Bedrijf (VEB) binnenhaalden om zonnepanelen te plaatsen op overheidsgebouwen in onze provincie. We werken daarvoor samen met de bevriende coöperaties Energent en Stroomvloed. Wij nemen uiteraard de Denderstreek en een deel van het Waasland voor onze rekening. Deze opdracht moet ook resulteren in een pak nieuwe installaties.
... See MoreSee Less

View on Facebook